Nyårsfest

Catering till nyårsfesten

Låt oss ta hand om nyårsmiddagen så att den blir oförglömlig. När vi firar in det nya året vill vi njuta av gott umgänge och festligheter utan att behöva tänka på maten. Vi erbjuder nyårssupéer som passar utmärkt för små och stora sällskap. Våra samarbetspartners har komponerat ihop storslagna menyer i olika teman men vill man finns det alltid möjlighet till att anpassa menyn efter dina önskemål.

En klassiker på nyårsafton är skaldjur som förrätt, hummer säljer aldrig så bra som under just denna högtid. Som huvudrätt väljer många en fin bit kött som t.ex. oxfilé, men det finns inga regler. Våra samarbetspartners erbjuder trerätters menyer och bufféer i alla de former oavsett om du vill hålla den klassiska traditionen eller testa på något nytt.

Tre olika exempel på olika trerättersmenyer till nyår;

Klassisk nyårsmeny

Förrätt- Räkcoctail med Rhode Island-sås
Huvudrätt- Helstekt oxfilé med rödvinssås och hasselbackspotatis
Pannacotta med fruktkompott

Modern nyårsmeny

Förrätt- Krämig hummersuppa med kräftstjärtar, paprikakryddade parmesanchips och färsk dill

Varmrätt- Helstekt oxfilé med tryffelsky, ugnsrostade färska grönsaker och en krämig fransk potatisgratäng, samt fågelbo av färska örter.

Efterrätt- Jordgubbsdessert med mascarpone

Out of the box

Förrätt- Laxsashimi med chili- och sojadressing
Huvudrätt- Pocherad piggvar med vitvinssås på löjrom kaviar och laxrom
Efterrätt- Chokladfondant med hallonsås

Nyårsafton- mer än bara mat

När vi firar in det nya året brukar det fina porslinet komma fram. En storslagen dukning är ofta något man strävar efter, men kanske inte så lätt att få till alla gånger. Med många års erfarenheter av nyårsfester kan vi hjälpa dig med dukning, utsmyckning och upplägg.

Inget nyår utan champagne eller mousserande vin, det är vi nog många som håller med om. Numera finns det även fantastiska alkoholfria alternativ. Vi rekommenderar gärna viner som passar bra ihop med er meny.

Call Now Button