Julbord

Catering till julbordet

Bjud in till julbord på kontoret eller varför inte beställa catering till självaste julafton? På så sätt får du mer tid för din familj och fina vänner. Under tiden ni rår om varandra och slår in julklappar så förbereder vi ert julbord.

Det så uppskattade traditionella julbordet kan du boka via oss. Sillinläggningar, köttbullar och den griljerade skinkan ändrar man helt enkelt inte på enligt många. Hos oss hittar du både det traditionella och det innovativa julfirandet som passar den större familjen eller olika event.

Välj och vraka bland mingeljultallrikar, jultallrik med småvarmt, stora och små julbord eller varför inte ett grönt julbord? För skaldjursälskaren finns förstås skaldjursbuffé som alternativ till det traditionella julbordet. Oavsett vilken variant du väljer är allting snyggt upplagt och garnerat på fat.

Ett julbord är en buffé som är mycket vanligt i norden. Klassiska julrätter är julskinka, köttbullar med kryddpeppar, Janssons frestelse, sill och prinskorv. Förr i tiden var dopp i grytan en traditionell rätt likaså julkorv och lutfisk. Idag ser vi inte lika mycket av den varan, men vi och våra partners är öppna för alla rätter som önskas. I Norrland erbjuder vi rätter med viltinslag, som inte är lika vanligt i södra Sverige.

Call Now Button