Företagskonferenser och event

Företagskonferanser

Norrlands catering har en stor erfarenhet av catering till alla slags uppdrag oavsett om ni är en liten organisation eller ett större företag. Vi vet att det är ett stort arbete i sig med årliga sommarfester, personalaktiviteter och årsstämmor- lämna över den biten till oss så låter vi er fokusera på ert arbete.

En konferens är en väl förberedd sammankomst för föredrag och diskussioner. Vi på Catering Norrland tycker att det är märkligt att så lite uppmärksamhet riktas mot den maten vi äter under affärsmöten, ett av de tillfällen då ditt val av mat är mycket viktigt. I exempelvis Silicon Valley är ”BrainFood” en självklarhet på ditt företagsevent eller affärsmöte.

Boka din kundfrukost hos oss

Kundfrukostar och gemensamma luncher börjar bli en del av företagskulturen i dagens Sverige. Fyll på energidepåerna tillsammans under tiden ni arbetar så ser vi till att våra samarbetspartners hjälper er till ett lyckat företagsevent i Norrland.

Du har säkert hört uttrycket ”du är vad du äter”, men visste du att du även tänker som du äter? Kosten påverkar både din koncentration och din intelligens, våra samarbetsparters tar detta i beaktning när ni bokar ert företagsevent via oss.

4 saker som vi ska äta för att hålla hjärnan i form, och som vi naturligtvis erbjuder när vi catrar ert företagsevent;

1. Fullkornsprodukter såsom råris, hel havre och grovt bröd.
2. Färska ekologiskt odlade grönsaker
3. Fet fisk
4. Baljfrukter såsom soja, linser, kikärter och bönor.

Call Now Button